Harry Becker ritade Marinette som en Riva-liknande båt med soldäck men byggd för Nordiska förhållanden. Mycket snabb acceleration till 38 knop.

Gloria är byggd 1960 och ställdes ut i Ostermans Marmorhallar i Stockholm, har full historik och originalritningar finns bevarade tillsammans med en intressant historia. Bland annat badade vår Kung i sina ungdoms dagar från Gloria med familjen Sandström på Dalarö därav uppkom “Kungasprickan“. Andra kända personer är Christopher Lee “Dracula”  som njutigt av Marinette.

Gloria har ny motor en Mercrusier  V8 modell  357 på 325hk sötvattenkyld med nytt backlag, nya instrument och reglage, roderinfattning, cutlasslager, med en  4 bladig OJ Legend propeller.

 

Gloria är idag en fullt fungerande båt med ny drivlina och renoverad botten. Men som behöver en del jobb för att åter bli en pärla. 
Köp henne som hon är för 199.000 kr, åk och var glad och ta arbetena vartefter. Eller låt oss byta allt som behövs och hämta henne helt genomgången för 450.000 kr. Vilken lösning väljer du?

 

Pris: 199.000 / 450.000  kr

 

Skicka din intresseförfrågan här.

  • w-facebook
  • NySCBlogga.png

Gloria