• w-facebook
  • NySCBlogga.png

Lady One

De var inte så många i Sverige - de riktigt stora Chris Craft-båtarna. Owe Forslund, som var den genom tiderna största återförsäljaren av Chris Craft, sålde kanske totalt 10 båtar större än 35 fot under åren, varav Lady One är en av de absolut mest spatiösa.
Chris Craft Challanger 38 är hennes kompletta modellnamn och såldes ny till familjen Scheja som hade henne som familjens flytande sommarställe i Stockholms skärgård och nyttjade henne flitigt under somrarna.
Under de senaste 10 åren har Lady One haft Lidingö som hemmahamn och har vårdats ömt av sin ägare. Men ska nu säljas till förmån för andra värden i livet. Båten är idag i ett gott bruksskick och har använts flitigt under somrarna. Hon är dock i det läget att hon punktvis börjar behöva insatser för att bevaras i det skick hon förtjänar att vara i.
Att vistas ombord i denna yacht, är som att ta med sig en stor tvårummare med altaner ut på sjön. Två stora sovrum och en magnifik däckssalong skapar bekväma utrymmen under däck och på det coupé-täckta manöverdäcket har du bra kontroll över båtens alla hörn. På motorbäddarna sitter idag två Perkins 6.354 på 125 hk styck.
Ta tillfället i akt att bli ägare till en av de läckraste amerikanska yachterna som finns i Sverige. Dessutom kryddad med en genuin svensk proveniens.

Välkommen till ett vackrare båtliv!

Vill du se en fantastiskt fin fim på henne trycker du bara här.

 

Pris: 495.000 kr

 

För mer information, klicka här.