• w-facebook
  • NySCBlogga.png

Power Cat

Efter ett antal timmar i skuttande och hoppande sjö, stod så Bosse Lindström som vinnare i det första Roslagsloppet. Året var 1962 och Bosse hade snabbast av alla tagit sig från starten i Saltsjöbaden till målet i Öregrund. Båten han körde var något alldeles extra. En amerikansk Power Cat, importerad i två exemplar av Bosses arbetsgivare NK Kristensson och som nu gjort honom till vinnare i detta krävande långlopp.
Nu finns en av dessa två Power Cats till salu för dig som söker något verkligt extra. En båt som kommer väcka uppmärksamhet vart än du väljer att visa upp den. I gästhamnen på Möja, på Allt för Sjön eller på Fri Fart kommer den och du att bli en vinnare. Med dubbla Mercury-sexor på akterspegeln kommer du inte bara väcka uppmärksamhet, utan också lämna de flesta båtar efter dig i ditt kölvatten.
Båten är drygt halvvägs kommen i en omfattande renovering där allt tråkigt nu är gjort; allt dåligt är utbytt, den läckra och korrekta klar-röda färgen på däcket är åter på plats och det extrema katamaranskrovet har återfått sin lätt brutna vita nyans.
Kvar för dig är nu bara det roliga. Att hitta rätt beslag, återbörda ett par Mercurys till akterspegeln och sy upp en inredning efter originalstuket och pimpla hennes trailer så att den passar efter bilen. Sedan är det bara att ge dig ut och njuta av en av 1960-talets absoluta stil-ikoner. Vi har pris-satt henne så att du kan komma rätt in i projektet med ekonomisk plats så att du själv kan slutföra renoveringen.
Självklart kan du också välja den smidiga genvägen att be oss göra klart henne, så att du endast kan ägna dig åt att njuta av längtan efter hennes färdigställande, och sedan åt att vara ägare till en av Sveriges absolut fränaste klassiker.

 

Pris: 79.000 kr

 

Skicka din intresseförfrågan här.