Lady Di

 Det bästa sättet att hantera en frestelse, det är att falla för den. Orden är Oscar Wildes och när det gäller vår nyinkomna 30 fots Hacker Craft, så är de verkligen sanna. Byggd 1988 av det legendariska amerikanska varvet Hacker Craft efter ritningar från 1930, är den en mix av klassisk skönhet och modern teknik. Att färdas med henne, med dubbla Crusader-V8:or under motorluckorna, är en upplevelse som lämnar allt annat. Att ta plats bakom den stora ekade ratten, sjunka ned i de stoppade skinnsätena, vrida på nycklarna och höra det dova mullret från avgasrören - det är en känsla som inte lämnar någon oberörd. 

Att åka i en klassisk runabout, brukar enklast beskrivas med att alla hälsar med öppen hand. Var du än dyker upp, möts du av uppskattande blickar och glada leenden. Och i en båt som denna vackra och välplanerade racer, kan du dessutom uppleva det tillsammans med hela familjen eller halva bekantskapskretsen- utan att trängas och i farter som lämnar de flesta andra klassiker i aktersvallet.

Racern kommer under vintern att göras klar i våra verkstäder söder om Linköping för att kunna leverera den fullt rustad till din brygga våren 2018.

  • w-facebook
  • NySCBlogga.png