Nu är det dags att låta denna juvel vandra vidare. Att det är en Riva Ariston är lätt att se. Men vad du inte vet är att denna vackra båt är den första Rivan som kom till Sverige. Beställdes av vattenskid-mästaren och järnhandlaren Ragnar Frunk 1960 och levererades till Stockholm på senvintern 1961 för att då stå som utställningsbåt på Ostermans Marmorhallar.

Båten kom att stanna i familjen Frunks ägo till för tre år sedan då en ny ägare tog över den då lätt slitna båten. Nu har en renovering påbörjats där botten är helt åtgärdad. Och nu är det du som får ta över stafettpinnen och föra henne vidare mot framtiden.

Båten är i stort set komplett med alla svåra delar bevarade. Hon behöver dock en rejäl genomgång men bland annat en ny motor under de stora luckorna.

Detta är en unik chans att bli ägare till en båt med en fantastisk svensk proveniens. Och dessutom en chans att redan nu planera renoveringen av båten så att den i god tid blir klar till sommaren 2018, ett arbete som vi självklart hjälper dig med. Välkommen till ett vackrare båtliv.

Pris : 495.000 kr

Kontakta oss gärna genom

att klicka här:

 

  • w-facebook
  • NySCBlogga.png

Riva Ariston