May 9, 2019

Vi är stolta över att kunna presentera en fantastiskt bra finansieringslösning för våra vackra klassiker. I samarbete med finansbolaget Ecster, kan vi nu hjälpa dig att på ett bra och enkelt sätt, hitta en bra finansiering för din nästa klassiska båt. Kontakta oss gärn...

April 15, 2019

Sedan i januari har vi jobbat för att återbörda den läckra Chris Craften My Song till livet igen. Och efter en arbetsam vår så börjar hon nu åter att se ut som den båt hon ska vara. Idag slipades det nygamla däcket ut och nu är det snart bara akterspegeln som saknas. 

March 27, 2019

En av Sveriges absolut mest orörda runabouts ska nu få en ny husse. Läs allt om orörda passbåten Fooden i länken nedan och passa på att slå till på en av de bästa objekt du kan tänka dig.

https://www.sjoexpress.se/kopia-pa-fraes-unik-svensk-runabout

March 27, 2019

Det har varit ett mycket stort intresse för vår ovanliga Taroni Hurricane som tillbringat vintern här hos oss. Och lagom till förra helgen så såldes den till ett båtkunnigt par från Stockholm som nu - sakta men säkert - ska återföra den till sitt fina originalutseende....

March 27, 2019

Den unika sista Essbåten - Nounourse - är nu såld till en ny ägare som i helgen hämtade upp racern nere i Kölefors. Båten ska nu återfå sin fina finish, som med åren blivit lite sliten. Vi önskar lycka till.

February 28, 2019

När Firma Båttjänst på hösten 1935 fick agenturen för den amerikanska båttillverkaren Chris Craft, var det fem år sedan märket senast hade en representant i Sverige. Då var det firman Unander-Scharin med namne Bengt i spetsen som hade några framgångsrika år innan de sv...

February 4, 2019

Jag måste ha hjälp med att skapa plats för de saker som behöver flyttas när Museihuset tyvärr ska tömmas. Så är du på jakt efter ett kul passbåtsprojekt, så tjoa gärna till så kommer vi överens om något. Bland annat dessa skulle vara skönt att hitta nya ägare till:
•St...

February 4, 2019

Det känns riktigt kul att äntligen kunna sätta skrapan i däcket på den sista Essbåten Nounourse, så att hon blir klar och vacker till sommaren. Eller är det du som köper henne för låga 149.000 kr och gör arbetet själv? Skynda fynda!

December 18, 2018

En bit av däcket på lilla Sirena ska bytas. Inte helt enkelt att passa in en ny bit ihop med ett originaldäck. Urban och Eric funderar och diskuterar.

December 17, 2018

Så fick en av Sveriges vackraste Chris Crafts äntligen ny ägare. Shelley Lynn kommer till sommaren att få vatten mellan Stockholm och Trosa som hemmaplan. Vi gratulerar nya ägaren till ett kanonköp.