RIVA FLORIDA

Det finns inget varumärke i båtvärlden som signalerar så mycket lyx, flärd, stil och finess som italienska Riva. Det som Carlo Riva gjorde med det anrika familjeföretaget under 1950- och 1960-talet var något enastående. Riva blev, tack vare skickligt marknadsföringsarbete, en produkt som var på allas läppar, på allas önskelistor men som också var något ouppnåeligt för alla utom de allra bäst bemedlade.
Vi har nu fått äran att förmedla en av dessa unika båtar. En Riva Florida, byggd 1960 och idag återställd till ett underbart vackert skick och en båt som verkligen utstrålar den image och stil som Carlo Riva skapade så framgångsrikt. Under soldäcket ligger en klassisk raksexa från Chris Craft som ger det underbara ljud som bara en sådan klassiker kan ge.
Nu kan detta smycke bli ditt. En båt som kommer förgylla din brygga och som kommer sprida glädje varhelst du kommer ta henne. Hon finns idag för visning i vårt show-room och behöver idag lite handpåläggning innan hon är redo för dig att njuta av sommaren 2017 - ett jobb som vi med glädje gör åt dig. Boka en tid så visar vi henne mer än gärna. Välkommen.

 

  • w-facebook
  • NySCBlogga.png

KÖPT!