Fri Fart i Linköping City

Vi är stolta medarrangörer till Fri Fart i LInköping City. Det klassiska båtevenemang som mer än något annat har breddat det intresset för den svenska klassiska snabbgående båten. 

 

Idag är Fri Fart ett av Nordens mest uppskattade båtevenemang med deltagande båtar från hela Skandinavien samt publik från hela norra Europa. 

 

I sommar går Fri Fart den 30 juli mitt i Linköping. För mer info: www.frifart.se

Entusiastbåtförsäkringen​

 

Självklart ska din klassiker ha Sveriges bästa försäkrings-skydd. Vi har därför tillsammans med försäkringsbolaget Atlantica, skapat Entusiastbåtsförsäkringen. En försäkring framtagen speciellt för att vårda intresset för att hjälpa till att bevara våra klassiker på allra bästa sätt till kommande generationer. Skicka ett mejl genom att trycka här och berätta om din båt. Så återkopplar vi med den information som behövs. Och vips - så är den saken ur världen. Välkommen med din förfrågan. 

Renovering

 

Vår nyrustade renoveringsverkstad står redo för att se till att hålla din båt i det skick som den kräver. Här kan vi hjälpa till med lättare renoveringar, ytfinisharbeten samt ett allmännt underhåll som garanterar att din båt både behåller skick och värde i framtiden.

 

Tillsammans med våra samarbetsparters kan vi också genomföra större renoveringar av den båt som ska förverkliga dina drömmar. Hör av dig genom att klicka här så tar vi snarast kontakt.