top of page

GRAY

22-fotaren "Gray" är den största av de tre Gar Woods som vi nu har til salu. En magnifik racer, importerad och utställd på båtmässan i Stockholm 1937 och då köpt av den svenska importören av marinmotorn Gray, som också blev namnet på båten.

Efter att ha använts flitigt under hela sitt liv, genomgick båten en totalrenovering i mitten på 1990-talet för att sedan dess i stort sett legat upplagt tills dess att nuvarande ägare köpte henne för fyra år sedan och har sedan nyttjat henne kärleksfullt på somrarna och låtit AB Sjöexpress sköta om henne vintertid. 

Nu ska denna unika racer hitta en ny ägare, som kommer få en racer som väcker beundran och fascination. Men som också går alldeles utmärkt att åka vattenskidor efter eller åka och bada med. Sju personer sitter bekvämt i de tre brunnarna och den stora Crusader V8:an ger fartresurser på runt 40 knop på topp. 

 

Välkommen till ett vackrare båtliv!

 

PS. Självklart löser vi på Sjöexpress allt det praktiska med vinterskötsel, försäkring och finansiering. Allt detta har vi lösningar på sedan länge…

Pris: 695.000 kr

 

Skicka din intresseförfrågan här:

bottom of page