top of page

TORNADO II

Rivas odödliga mellanmodell Ariston, sägs av många vara den  den vackraste. Inte lika stor och bombastisk som den världsberömda Aquarama. Inte lite försiktig som lillasyster Florida. Utan precis mitt emellan och en fantastisk båt att lätt kunna använda i våra svenska skärgårdar. 

För en Ariston har allt vad du vill att en Riva ska ha. Utseendet. Attityden. Flärden. Wow-faktorn. Men den är dessutom lagom stor för att lätt kunna hanteras själv, men också lagom stor föra tt kunna stå emot sjöarna i Sveriges vackra skärgårdar och sjöar. 

Tornado II är av den eftertraktade generation tre. Med ett poptent skrov nedskrapat från storasyster Aquarama parat med det gamla vackra hjärtformade däcket, är hon en rar fågel även inom Riva-världen.

Idag är hon i ett fint bruksskick och fortfarande helt komplett i original. Alla detaljer finns bevarade liksom den Riva-konverterade Chevrolet 327 V8:an. Båten kom till Sverige på 1990-talet men har legat på land tills dess att nuvarande ägaren köpte henne för fem år sedan och har sedan dess nyttjat henne flitigt. 

Passa på att bli ägare till en av de få sena Riva Aristons som finns i Sverige. 

Välkommen till ett vackrare båtliv!

Pris: 1.495.000 kr

 

Skicka din intresseförfrågan här.

bottom of page